maandag 30 september 2013

Pompoenparade... Pumkin parade...

De dagen vliegen hier voorbij! Niet normaal! In de lente en zomer ben ik druk met onze ijssalon (die dan 7 dagen per week open is), mijn werk buitenshuis, onze kinderen (het hele jaar door natuurlijk :-)) enz. In de herfst als de ijssalon beperkt open is en 4 maanden sluit in de winter dan breekt weer Wolbeest-tijd aan! Heerlijk! Ik ben dan zoet met vilten, spinnen, het verven van wol en garens, het organiseren en plannen van de verschillende workshops, markten, beurzen en natuurlijk lopen de bestellingen gewoon door en zijn er nog de nodige e-mails en telefoontjes van klanten die afgehandeld moeten worden. Tussendoor probeer ik nog iets te maken van ons huishouden! Geen sinecure.

Zo werd ik door Linda en Roger Bastin uitgenodigd om deel te nemen aan de pompoenparade die zij organiseerden op hun Kwekerij Bastin in Aalbeek. Zij kweken op biologische wijze de meest prachtige en bijzondere kruiden en planten. De wagen volgeladen, reed ik gisterenmorgen heel vroeg met twee lieftallige assistentes richting Zuid-Limburg. Eenmaal ge├»nstalleerd, vlogen mijn assistentes al snel richting trampoline en klimrek op de hielen gevolgd door Saartje en Rosa, de twee honden. Aan het begin van de ochtend heb ik even snel-snel een foto gemaakt van mijn kraam, maar goed, want daarna had ik er geen tijd meer voor. Het was echt een geweldig gezellige dag: prachtig weer, met wellicht iets te veel wind, veel leuke mensen,  pompoenen in overvloed, prachtige streekproducten, lekkere pompoensoep, echt te veel om op te noemen. Leuk om dan te horen dat mensen ook speciaal voor mij kwamen! Wat een leuke ervaring! Bedankt Linda en Roger voor de uitnodiging!

Nog vijf dagen om me voor te bereiden op de Landelijke Spindag en ik heb nog wat meters voor de boeg...


Last weekend, I was invited by Linda and Roger Bastin to partiticipate in the yearly 'pumkin parade' at their nursery garden where they grow and sell the most beautiful organic plants and herbs! Have a look at their website. It was a wonderful, very busy day with lots of nice people, lovely local products such as honey, jams, marmelades, linnen, fruits, jewellery, tapistery and pottery. Fortunately, I thought of making this photo early in the morning, because it was so busy the whole day, I didn't have time to take a picture of even think of taking a picture! I felt very honoured to hear that some people had come specially for me :-). Linda and Roger, thanks for the lovely invitation!

3 opmerkingen:

 1. Dat was dus een 'heerlijke' dag. Pompoensoep is zo lekker en jouw kraam ziet er ook prima uit.
  Groet, Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat hou jij veel bordjes in de lucht! Petje af hoor! :-)
  En wat een leuke kraam heb je! Ziet er heel gezellig uit!
  Tot zaterdag! Kunnen we in het "echt" even bijkletsen!
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen