maandag 4 juni 2012

Het Historisch Festival in Urmond....Medieval Festival in Urmond

Het regende..... heel veel en heel lang.... Na 14.00 werd het droog en kwamen de bezoekers. Jammer voor de organisatie die een jaar lang hard gewerkt heeft om dit alles te organiseren. Desondanks hebben was het een geweldig leuke dag met veel belangstelling van bezoekers voor ons ambacht!
It rained all morning; lots.... After 2.00 pm the weather improved. Such a pity for the hard work people of the organisation put into it. However, it was a wonderful experience! Especially, all the visitors showing so much interest in our craft!

Er was prachtige muziek!
Op een Historisch Festival mogen de Spanjaarden natuurlijk niet ontbreken!
Een vrolijke optocht
Prachtige re-enactment groepen!
Een ganzenhoeder mag natuurlijk niet ontbreken!

Evenals diverse kooplui en een heuse Middeleeuwse Apotheek....
7 opmerkingen:

 1. Wat ziet het er geweldig uit!!! Jammer dat ik er niet bij kon zijn, hier had ik ook graag geweest!! Als er nog eens zo iets is, laat je het ons dan weten? Nu maar lekker nagenieten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat de regen spelbreker was. Maar wat zal het een spektakel geweest zijn. Gelukkig werd de middag droog en dat vergoed een heleboel. Mooie foto's heb je ons laten zien.

  groetjesss

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's , ondanks de regen ziet het er allemal heel gezellig uit.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's, lijkt me geweldig om zo'n dag mee te maken. Jammer van het weer, maar dat heb je niet zelf in de hand.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er erg leuk uit, Je kunt zien dat er veel aandacht aan geschonken is aan de entourage van het geheel. Jammer dat het zo ver weg is, maar anders... en oooh wat lijkt me dat leuk om daar aan mee te mogen werken.
  Groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is ook fantastisch. Ik heb het echt geweldig gevonden ondanks het weer! Zou gezellig zijn... Groetjes, Alexandra.

   Verwijderen