woensdag 20 juni 2012

Choco... Choco...

Zo heet het schaap van de hartsvriendin van B, een Blauwe Texelaar overigens. Ik heb al eens tasjes gevilt met de wol van Choco voor hartsvriendin en zusje en bedacht gisteren dat het wel leuk zou zijn om de wol van Choco te mengen met wat andere wolsoorten en vezels tot een leuke batt, zodat ik er garen van kan spinnen om een leuke hippe sjaal te breien voor B. en haar hartsvriendin. Niets leuker natuurlijk dan een heerlijke, mooie, warme sjaal voor de winter gemaakt van de wol van je eigen schaap! Ben ik ook eens op tijd ;-)... Ik ga deze sjaal breien.

Is the name of the sheep of B's best friend, a Blue Texel. A couple of years ago, I already felted little purses for B's best friend and her sister and thought that I might be nice to wash Choco's fleece, mix it with some other types of wool and fibres, card it, spin it and knit a fashionable scarf for them. A soft, nice, pretty scarf made of the wool of your own sheep to keep you warm in the winter is the best! For once, I am in time for winter... ;-).  This is the scarf I want to knit.

F's favoriete kleur is rood, B's. blauw en B's roze. Ik heb dus  3x3 batts gekaard....

8 opmerkingen:

 1. Mooi! Ben benieuwd hoe het wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie batts, ben wel heel nieuwsgierig naar het resultaat.
  Zal je een beetje doorbreien ;-) :-) hoef ik niet zo lang te wachten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien begin ik eind deze week wel; ben zelf ook ongeduldig! Groetjes, Alexandra

   Verwijderen
 3. Mooi geworden, die combinaties.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er spannend uit! groetjes,
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi die combi's van kleuren.Altijd leuk om te spelen met wol en kleurtjes. En zo fijn om te spinnen en iedere keer weer van die mooie draden op je spoel te zien komen. En de komende dagen ook nog lekker weer zo'n heerlijk werkje pm in de tuin te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel mooi uit. Ben heel benieuwd naar je draad en daarna naar je sjaal.
  Succes hè! En nee, ik ben er nog niet :-)
  Nelly

  BeantwoordenVerwijderen