vrijdag 6 juni 2014

Welke? Which one?

Als indie dyer gaat mijn hart vanzelfsprekend uit naar handgeverfd garen. Dat verveelt nooit en de kleuren zijn heel helder, sprankelend en uniek! Wat ik echter een heel mooi garen vind, is de 'Zauberball' van Schoppel! Ik ben gek op het subtiele kleurverloop in hun garens. Dat is lastig om op grotere schaal te verven. Daarom vind ik het een leuke aanvulling op mijn assortiment.

Vanaf morgen zijn er verschillende soorten en kleuren Schoppel garen te verkrijgen in het Atelier van Het Wolbeest en vanaf morgenavond ook te bestellen via de webwinkel.

Maar welke kies ik nu? Fijne avond!

I just love handpainted yarns; the colours are so clear, vibrant and unique! Knitting with handpainted yarn is never boring! What I do like though is the Schoppel Zauberball. The gradual colour change of their yarns is beautiful. Being an indie dyer, running a small workshop it is not that easy to paint on a larger scale, so I think that this is a nice addition to my collection of handpainted yarns.
As of tomorrow several types and color combinations will be available in the shop and as of tomorrow evening also in the webshop.

Which one shall I pick? Have a nice evening!


9 opmerkingen:

 1. Ik vind de oranje/bruin/blauwe boven de naam wolbeest een erg interessante combinatie..... Maar aan de andere kant, elke zauberball heeft iets of het nu wel of niet mijn kleuren zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de oranje/bruin/blauwe combinatie boven wolbeest iets hebben..... Maar eerlijk gezegd elke zauberball heeft wel iets, of het nu wel of niet mijn kleuren zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ervaar ik net zo, misschien heet het daarom wel Zauberwolle...

   Verwijderen
  2. ik bedoel Zauberball, tijd voor een aspirientje #hoofdpijn....

   Verwijderen
 3. Echt mooi he! En ook fijn en verrassend om mee te breien. Ik vind die blauw/groene mooi in de tijd van het jaar passen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ja, hé! k ben er nog steeds niet uit met welke ik zal beginnen.... ;-)

   Verwijderen