woensdag 30 oktober 2013

Bazaar...

Ik vind het superleuk dat ik gevraagd ben voor de Avondmarkt op de Vrije School Brabant in Eindhoven op woensdag 6 november! Komen jullie ook een kijkje nemen? Gezellig! Het wordt een leuke avond met als thema “’n heerlijk avondje". Er is muziek, er zijn workshops, er is een tweedehands markt en er is koffie, thee en lekkers. Als ik iets speciaals voor je moet meenemen, mail me gerust: info@hetwolbeest.nl.

I got invited to a market organised by the Waldorf School 'De Sterren' in Eindhoven. I am really looking forward to this; nice people, music and good food! Should you be in the area, just drop by! If you have a special request, just let me know: info@hetwolbeest.nl.

Hopelijk tot dan! Hope to see you there! :-)


3 opmerkingen:

 1. Wens je een heel fijne avond toe daar in Eindhoven. Natuurlijk onmogelijk voor mij om daar naar toe te komen. Je doet vast wel verslag. Ik geniet altijd van je vaak hilarische, hectische tweets op Twitter een ook de blogs lees en bekijk ik graag. Reageren zo af en toe; het kost te veel tijd om alles bij te houden. Fijne dag. Ik ga lekker verder weven.
  Groet, Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha! Ja, iemand stelde al voor om, als ik niks te doen heb (!), mijn hondentweets te bundelen en uit te geven. Dank je wel, leuk om te lezen dat je plezier hebt aan mijn tweets en blogjes! Groot gelijk dat je lekker gaat weven; het kost idd. veel tijd. Ik doe ook een poging, maar lukt me niet alles bij te houden! Wie weet komen we elkaar nog eens tegen! Liefs en groetjes, Alexandra

   Verwijderen