vrijdag 15 maart 2013

Fleurig...

Ik kreeg meteen goede zin toen ik dit garen aan het verven was. Ik heb ook nog even snel wat stitchmarkers gemaakt voor mijn volgende breiproject; het breien van een kantsjaal. Ik heb een eenvoudig patroon gevonden. Fijn weekend!

This yarn certainly brightened up my day ;-).
I made some stitchmarkers as I want to have a go at knitting a lace shawl. I found an easy pattern, so hopefully it works out. Have a nice weekend!

Ich bekam sofort gute Laune beim Färben dieses Garns! Ich habe ein paar Stitchmarkers gemacht für mein nächstes Projekt: das Stricken eines Schals. Schönes Wochenende alle!7 opmerkingen:

 1. Prachtige kleurtjes weer, ik houd daar zo van. Vooral nu het buiten zo grijs, nat en koud is. Leuke stitchmarkers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes met je sjaal! Als ik het kan, lukt het jou ook vast wel!(En met zulke leuke kleuren kan het niet mis gaan!)
  Gr. Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie zo op tegen die rand.... Woonde je maar dichterbij... *zucht* brei-bijles....

   Verwijderen
  2. Mail mij maar als je vast zit, stuur ik je wel een paar you tube filmpjes waar ik veel aan heb gehad. Een spinvriendin zei tegen mij "het zijn alleen maar rechten en averechten, die ken je, dus kan je dit ook". Zet 'm op! Het is een leuk patroon! :-))
   Gr. Ineke

   Verwijderen
  3. Ik heb dat patroon gisteren eens zitten te bekijken, maar die rand... Ik denk dat ik eerst eens een sjaal moet breien, maar dan met een eenvoudigere rand..... Ik ga al fout aan het begin van de beschrijving. Ik heb vroeger altijd hele simpele dingen gebreid en ben volgens mij patroonblind ;-). Vind het al moeilijk in het Nederlands en dan kun je nagaan, ik ben vertaler, dus taal zou geen item moeten zijn... ;-). Als je links hebt, dan heel graag. Mijn streven is om volgend jaar voor mijn dochters communie een hele mooie kant shawl te breien, liefst met kraaltjes, zoals wolmuts, dacht ik, dat had gedaan, die wedding shawl... Daar kan ik mensen nu zó om benijden, die dat gewoon doen! Heel erg lief dat je zo de tijd neemt! Grtjs, Alexandra

   Verwijderen
 3. Wat voor gemakkelijk kantpatroon heb je gevonden??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze: http://www.northernlace.co.uk/free.html, maar ben toch met deze van Lupineke begonnen, die was nog makkelijker. http://lupineke.blogspot.nl/2012/08/patroon-normandische-sjaal.html Grtjs, Alexandra

   Verwijderen