woensdag 27 februari 2013

Tweedaags spinweekend voor gevorderde spinners...



Tweedaags Spinweekend voor gevorderde spinners

bij Atelier Het Wolbeest in Swalmen (bij Roermond)

Zaterdag 29 en zondag 30 juni 2013
  
In het weekend van 29 en 30 juni 2013 organiseren Atelier Het Wolbeest en Cecile Sarneel van Spinner of Yarns een tweedaags spinweekend in het prachtig bosrijke Swalmen. Dit is een speciale 2-daagse workshop, waarin we door middel van speciale spin- en twijntechnieken diverse fantasiegarens gaan ontwerpen en deelnemers hun eigen crazy batts mogen kaarden met behulp van veel verschillende gangbare en minder gangbare materialen. Verder laten we  allerlei praktische toepassingen van handgesponnen garens de revue passeren.  De bedoeling is dat de deelnemers na een korte uitleg onder begeleiding zoveel mogelijk zelf aan de slag gaan. Het belooft een geweldig leuk, gezellig weekend te worden, waarin iedereen zijn/haar creativiteit de vrije loop kan laten!!
Prijs voor het 2-daagse programma is € 175.00 inclusief alle materialen, onbeperkt koffie/thee met iets lekkers, heerlijke lunch (ook voor vegetariërs geschikt) en een lekker ijsje na afloop van de workshop!
Spinnewiel, overige maaltijden en overnachting zijn niet inbegrepen. Er zijn volop gezellige overnachtingsmogelijkheden in Swalmen, dus ook daar kunnen we je bij adviseren. 
Meld je snel aan, want vol = vol!
Voor meer informatie: info@hetwolbeest.nl of spinnerofyarns@hotmail.com. Voor aanmelden klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten