woensdag 5 maart 2014

Tweedaags Spinweekend voor Gevorderde Spinners! Tweedaags Spinweekend voor gevorderde spinners
bij Atelier Het Wolbeest in Swalmen (bij Roermond)
Zaterdag 28 en zondag 29 juni 2014

Na en geweldig leuke, gezellige en intensieve workshop fantasiegarens afgelopen november hebben Cecile Sarneel van de Spinner of Yarns en ik besloten een tweedaags spinweekend voor gevorderden te organiseren. Één dag is gewoonweg te kort. Er zijn nog zó veel meer leuke technieken te leren en te oefenen!

In het weekend van 28 en 29 juni 2014 zal deze workshop plaatsvinden bij Atelier Het Wolbeest in het prachtig bosrijke Swalmen. Het is een speciale 2-daagse workshop, waarin we door middel van speciale spin- en twijntechnieken diverse fantasiegarens gaan ontwerpen, deelnemers hun eigen crazy batts mogen kaarden met behulp van veel verschillende gangbare en minder gangbare materialen. Verder passeren allerlei praktische toepassingen van handgesponnen garens de revue.  De bedoeling is dat de deelnemers na een korte uitleg onder begeleiding zoveel mogelijk zelf aan de slag gaan. Het belooft een geweldig leuk en gezellig weekend te worden, waarin iedereen zijn/haar creativiteit de vrije loop kan laten!!
Prijs voor het 2-daagse programma is € 185.00 inclusief alle materialen, onbeperkt koffie/thee met iets lekkers, heerlijke lunch (ook voor vegetariërs geschikt) en een lekker ijsje na afloop van de workshop en op zaterdagavond een gezellige barbecue!
Spinnewiel en overnachting zijn niet inbegrepen. Er zijn volop gezellige overnachtingsmogelijkheden in Swalmen, dus ook daar kunnen we je bij adviseren. 
Meld je snel aan, want vol = vol!
Voor meer informatie: info@hetwolbeest.nl of aanmelden.

2 opmerkingen:

  1. Neem het zeker in overweging .......gr marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helaas een beetje te ver voor mij weg maar in ieder geval succes deze dagen.

    BeantwoordenVerwijderen