zondag 11 augustus 2013

Upcyclen...

Allereerst hier een foto van de tweede zeep die ik gemaakt heb. De kleur is iets flets. De volgende keer ga ik meer kleurstof gebruiken. De muntblaadjes had ik beter weg kunnen laten, want het voegt niets toe.
Here's a picture of the second soap I made this weekend. I will be using more colouring next time and leave out the peppermintleaves.


Ik ben vanmiddag druk geweest met het naaien van een tas voor het nieuwe schooljaar. De buitenstof is geknipt uit een oude schort en de binnenkant van een geplastificeerd tafellaken. Ik heb mijn twijfels over de duurzaamheid van het tafellaken. Ik had het beter dubbel kunnen nemen. We zullen zien.

Vorige week heb ik twee oude spijkerbroeken verknipt en van alle lapjes weer een grotere lap gemaakt en daar wederom een tas van genaaid. Ik weet niet zeker of het een boekentas wordt of eentje om de gymspullen in te doen. Misschien kan ik beter een rugzak maken voor de boeken. Onze oudste dochter gaat naar het VO en er moeten dus veel boeken in... ;-)

I have also been sewing new bags for school. The beige bag was made of an old apron and the blue one is made of an worn pair of jeans. Enjoy your evening!
 6 opmerkingen:

 1. Joh....wat zijn die mooi en vooral leuk geworden! Kinders weer succes op school. Voor moeders weer even wennen.
  Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben heel benieuwd naar het 'gebruik' van de zeepjes.
  Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige tassen zijn het geworden! Ik voel altijd veel weerstand bij het gebruik van een naaimachine, ik brei liever :-)
  Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie tassen en zeepjes maken is erg verslavend !!!Maar wat is het lekker om te doen he?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze allemaal prachtig!
  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie tassen, en wat lijkt me dat leuk, zelf zeep maken!

  BeantwoordenVerwijderen