dinsdag 18 december 2012

Zijn jullie er klaar voor... Get ready everyone!for another Spinning Bootcamp!!


Bootcamp Spinnen voor Beginnende Spinners
bij Atelier Het Wolbeest
Zaterdag 26 januari 2013
Bedoeld voor iedereen die in 1 dag wil leren spinnen!

Op 26 januari 2013 organiseert Atelier Het Wolbeest samen met Cecile Sarneel van Spinner of Yarns weer een heus bootcamp! Speciale 1-daagse workshop, bedoeld voor iedereen die in één dag wil leren spinnen op een spinnewiel. Het belooft een geweldig leuke, gezellig en leerzame dag te worden. Alle basisvaardigheden komen aan bod en je gaat gegarandeerd spinnend naar huis ;-)!!
NB: Deze workshop wordt hooguit 2x per jaar georganiseerd, dus denk er niet te lang over na, maar geef jezelf vandaag nog op (en ook die vriendin/collega die ooit ook nog eens wilde leren spinnen) en kom zaterdag 26 januari naar Swalmen. De bus stopt bijna voor de deur van Het Wolbeest en indien nodig halen we je op bij het station in Roermond.
Cursusprijs is €75.00 per persoon, inclusief materiaal, lekkere lunch, onbeperkt koffie/thee met iets lekkers. Het bootcamp start om 10:00 en gaat door tot ongeveer 17.00 uur met ca. 45 min. lunchpauze. Je kunt tijdens de cursus je eigen spinnewiel gebruiken, maar het is ook mogelijk een spinnewiel te lenen.
Meld je snel aan, want vol = vol!
Voor meer informatie: info@hetwolbeest.nl of spinnerofyarns@hotmail.com of aanmelden: klik hier.

1 opmerking:

  1. Wat een leuke uitnodiging,
    ik raad iedereen aan om hierop in te gaan, geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen