zaterdag 6 oktober 2012

De Landelijke Spindag 2012!

Wat was het geweldig vandaag! 200 spinsters en spinners kletsend en spinnend in één ruimte. Ik was zó onder de indruk dat ik er niet aan dacht om er een foto van te maken :-(  Feitelijk is het een ledenvergadering waar de jaarstukken voorgelezen worden, begroting door wordt genomen, bestuursleden aan- en aftreden.... Een heel apart iets en een geweldige sfeer! Iedereen loopt rond op prachtige, zelfgebreide (veelal van zelfgesponnen garen) kousenvoeten, elkaars wieltjes, spin- of breiprojecten bewonderend en een heuse 'show en tell'  en dat alles gesitueerd in een prachtige bosrijke omgeving met heel veel paddenstoelen! 's Middags was er een kleine materialenmarkt en daar hadden we een winkeltje ingericht :-) Ik heb veel mensen ontmoet en gesproken; echt superleuk!!
Ik denk dat ik wel een dag nodig heb om alle indrukken te verwerken.
Het was een gezellige drukte....


6 opmerkingen:

 1. Dat is een leuk stukje....hij ligt er nog...maar nu niet meer ;-)
  Die paddestoelen heb ik helemaal niet gezien!Sfeervol...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er al veel over gehoord en gezien. En elke keer denk ik nu ga ik ook.
  Het komt er maar niet van. Misschien volgende keer.
  Leuk dat je je zo geamuseerd hebt!
  Heb je ook een winkel in Swalmen om rond te snuffelen??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, jij was er niet... Ik heb veel mensen van de spingroep uit Zeeland ontmoet en mee gepraat! Heel leuk! Ik heb inderdaad een atelier waarin je kunt rondneuzen. Is wel altijd handig om even te bellen van tevoren, want ik ben vaker de kinderen aan het halen brengen of boodschapjes aan het doen of aan het werk :-) buitenshuis..... Grtjs en wellicht tot ziens.

   Verwijderen
 3. Wat fijn dat je zo hebt genoten :-))

  groetjessss

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, dat klinkt als een heerlijke dag!
  Nog een fijne nageniet zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Alexandra,
  Ik vond het ontzettend leuk je gisteren te ontmoeten! Jou wolletje ligt hier op tafel prachtig te zijn. Er spoken al allerlei idee over wat ik er mee wil gaan doen door mijn hoofd; een randje aan sokken of shawl of toch die leuke handschoenen? Eerst maar eens de indrukken laten neerdwarrelen! :-)
  Warme groetjes,
  Ineke

  BeantwoordenVerwijderen